Foto verzameling Optimalisatie & Restauratie

Oude herinneringen weer als nieuw

Het bestelproces.

Het bestelproces stap voor stap uitgelegd.

Stap 1: Bestellen van foto's

  • U kunt 'direct bestellen' gebruiken. Het voordeel hiervan is dat u zelf kunt zien wat de kosten van uw bestelling zijn. Daarnaast zijn de meest gangbare producten en opties beschikbaar zodat u niet alles hoeft te beschrijven. Zorg er wel voor dat u een wijze van aanlevering  selecteert.
  • Vindt u de optie niet of wilt u eerst de mogelijkheden mondeling bespreken, vul dan even het bestel contactformulier in, dan nemen wij op korte termijn contact op.
  • Voor spoedbestellingen altijd direct bellen met ons mobiele nummer (06-11165434).

Stap 2: Aanleveren van de foto's

  • Na het verzenden van de bestelling ontvangt u een e-mail en orderbevestiging met daarin instructies hoe u de foto's met ons kunt delen. Indien wij nog vragen hebben omtrent uw bestelling, dan nemen wij contact met u op.

Stap 3: Controle, betaling en ontvangst

  • Nadat u de foto's heeft opgestuurd ontvangt u diverse proefafdrukken. Een voorbeeld van een proefafdruk vindt u hier. Wij verzoeken u contact met ons op te nemen indien u vragen of opmerkingen heeft. 
  • Wij vragen u het geld over te maken Indien de proefafdrukken akkoord zijn. Indien u nog niet akkoord bent, dus geen geld overmaken (!).
  • Zodra uw betaling binnen is gaan wij de nog resterende foto's optimaliseren en ontvangt u deze op elektronische wijze of per post (met een track en trace code).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Colofon: Foto Video en Audio Restauratie  /  Telefoon: 06-11165434

KvK nummer: 71661433  /  Bank: IBAN NL66 KNAB 0257 3670 71

op al onze orders zijn onze algemene voorwaarden van kracht.