Foto verzameling Optimalisatie & Restauratie

Oude herinneringen weer als nieuw

Gratis monsters & advies.

Wij hebben op deze website onze uitgebreide mogelijkheden beschreven. Dat maakt het echter soms moeilijk de juiste optie te kiezen. Een optimaal resultaat dat aan uw wensen voldoet kan het beste worden bereikt door persoonlijk contact.

Als wij weten waarvoor u de optimalisaties en restauraties wilt uitvoeren, kunnen wij u adviseren over de beste methodiek voor elke foto. In sommige gevallen kunnen wij zelf een voor u op maat gemaakte methodiek hanteren. 

Zo brengt het optimaliseren en restaureren om uiteindelijk een video film te maken andere eisen met zich mee dan het afdrukken van de foto's op canvas of grote formaten.

Bij het optimaliseren en restaureren van verzamelingen is het van belang om in een vroeg stadium te controleren of de optimalisaties het gewenste resultaat geven. Bij aantallen vanaf 5 foto's leveren wij kort na het bestellen en aanleveren van de foto's enkele 'proefdrukken' welke U kunt controleren. Bij kleinere bestellingen krijgt u van alle foto's een proefdruk.

In overleg  kunnen dan extra aanpassingen mee genomen worden indien het resultaat niet aan uw wensen voldoet. Vaak kan de kwaliteit verder verbeterd worden door het uitvoeren van additionele optimalisaties/restauraties. Sommige aanpassingen zijn ook een kwestie van smaak, dus u kunt eventuele optimalisaties naar smaak dan met ons bespreken.

Voor een optimaal advies kunt u het contactformulier invullen of ons bellen op 06-11165434. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Nog niet overtuigd? Wij bieden de optie om een gratis monster van ons te ontvangen. Stuur een voorbeeldfoto en wij gaan ermee aan de slag. Wij laten dan vervolgens zien hoe de foto er uit komt te zien met de diverse optimalisatie en restauratiemogelijkheden. Alleen de klasse 'ultiem' wordt hierbij niet meegenomen gezien de lange bewerkingstijd.