Foto verzameling Optimalisatie & Restauratie

Oude herinneringen weer als nieuw

No cure, no pay

Het is voor ons van groot belang dat U tevreden bent met het eindresultaat. De uiteindelijke kwaliteit van ons product hangt ook af van de kwaliteit van uw originele foto's. 

Bij het optimaliseren en restaureren van verzamelingen is het van belang om in een vroeg stadium te controleren of de optimalisaties het gewenste resultaat geven. Bij aantallen vanaf 5 foto's leveren wij kort na het bestellen en aanleveren van de foto's enkele 'proefdrukken' welke U kunt controleren. Bij kleinere bestellingen krijgt u van alle foto's een proefdruk.

In overleg  kunnen dan extra aanpassingen mee genomen worden indien het resultaat niet aan uw wensen voldoet. Vaak kan de kwaliteit verder verbeterd worden door het uitvoeren van additionele optimalisaties/restauraties. Sommige aanpassingen zijn ook een kwestie van smaak, dus u kunt eventuele optimalisaties naar smaak dan met ons bespreken.

Sommige foto's zijn dermate beschadigd dat normale optimalisatie en restauratie niet leiden tot een natuurgetrouwe foto. Door het (moeten) uitvoeren van vele correcties worden foto's ook onnatuurlijker. Uiteraard zijn ook deze foto's ook volledig te restaureren waarbij de onnatuurlijke effecten worden opgeheven, maar dan is dit feitelijk een reconstructie welke veel tijd (en dus geld) vraagt. Vaak loont het bij deze foto's niet de moeite en kosten te nemen voor een dergelijke kostbare reconstructie. Indien wij dergelijke foto's ontvangen, zullen wij u daarvan eerst op de hoogte brengen. Uiteraard worden er dan geen kosten in rekening gebracht. 


 


Colofon: Foto Video en Audio Restauratie  /  Telefoon: 06-11165434

KvK nummer: 71661433  /  Bank: IBAN NL66 KNAB 0257 3670 71

op al onze orders zijn onze algemene voorwaarden van kracht.