Foto verzameling Optimalisatie & Restauratie

Oude herinneringen weer als nieuw

Bijna onbegrensde mogelijkheden

Onze webshop bevat een overzicht van onze meest gangbare producten. Maar er is nog veel meer mogelijk. Enkele voorbeelden staan hieronder vermeld.  


Afdrukken

Zo kunnen wij de geoptimaliseerde en gerestaureerde foto's afdrukken in diverse formaten en op verschillende materialen. Wij werken hiervoor samen met gerenommeerde afdrukservices. De optimalisaties bieden ook de mogelijkheid foto's groter af te drukken, bijvoorbeeld door het professioneel onderdrukken van ruis op oude foto's.

Uiteraard is het resultaat afhankelijk van de kwaliteit van de originele foto's. Graag adviseren wij u dan ook over de maximale formaten waarbij uw foto's nog met voldoende kwaliteit kunnen worden afgedrukt. Ook het materiaal waarop de foto wordt afgedrukt is van groot belang.

Video van uw foto's

Foto restauratie heeft een speciale techniek ontwikkeld waardoor de foto's op hoge kwaliteit (HD kwaliteit, UHD kwaliteit of hoger) geleverd kunnen waarbij de bestandsgrootte beperkt blijft. Zo kunt u een fotoreportage van 30 minuten in de hoogste TV kwaliteit UHD op een USB stick zetten. Leuk om mee te nemen naar een feestje. Uiteraard behoort een leuke cadeauverpakking tot de mogelijkheden.  

Feestelijke cadeauverpakking

Wat is er leuker dan de speciale herinneringen als cadeau aan te bieden. Daar hoort dan ook een feestelijke verpakking bij. Wij kunnen onze producten met cadeaupapier opsturen. Daarnaast hebben wij voor USB sticks een speciaal doosje dat extra cachet geeft.

Foto-album

De door ons digitaal aangeleverde foto's kunnen uiteraard gebruikt worden voor het maken van een leuk foto-album. 

Rubricering van het fotobestand

Bij grotere verzamelingen is het erg handig om foto's van familieleden of vrienden snel te kunnen selecteren. Wij hebben de mogelijkheid om de elektronische verzamelingen te 'taggen' zodat u snel alle foto's van één bepaalde persoon kunt selecteren.  
Colofon: Foto Video en Audio Restauratie  /  Telefoon: 06-11165434

KvK nummer: 71661433  /  Bank: IBAN NL66 KNAB 0257 3670 71

op al onze orders zijn onze algemene voorwaarden van kracht.